کد مطلب: 138567
مداح اهل بيت(ع) هيئت حضرت فاطمه(س) شهر اردل:
شيعه انگليسي تنها هدفش نابودي اسلامي است
تاریخ انتشار : 1394/04/23
نمایش : 1765
مداح اهل بيت(ع) هيئت حضرت فاطمه(س) شهر اردل گفت:شيعه انگليسي تنها هدفش نابودي اسلامي است که محوريت اصلي اين فتنه را صادق شيرازي عهده دار است.














خواهر صالحي مداح اهل بيت(ع) هيئت حضرت فاطمه(س) شهر اردل در گفت و گو با خبر نگار هفت چشمه در خصوص  اهداف شيعه انگليسي اظهار داشت:شيعه انگليسي همان اسلام آمريکايي است که امام خميني (ره) راه آنها را باطل و هدفشان را پوچ مي‌دانست و آنها که امروز به برادران اهل سنت توهين مي‌کنند، بدانند در درجه اول بزرگترين آسيب را به اسلام وارد مي‌کنند و اين آسيب تنها به نفع دشمن و استکبار جهاني است.

صالحي با بيان اينکه شيعه انگليسي تنها هدفش نابودي اسلامي است افزود:اين فتنه گران به رهبري صادق شيرازي  در هر کسوتي که باشند به طور حتم مرتبط با سرويس‌هاي جاسوسي بيگانگان بوده و با هدف شعله‌ور کردن آتش اختلافات بين مسلمانان فعاليت مي‌کنند.

وي افزود: شيعيان راستين اهل بيت هرگز در صدد توهين به ديگران بر نمي‌آيد بلکه اين دست‌هاي پشت پرده بيگانگان است که براي چپاول منافع مسلمان به اختلاف‌افکني مي‌پردازد.

 صالحي به جوانان و قشرهاي جامعه توصيه کرد در دام فريبنده برخي حلقه‌هاي ناپاک و عرفان‌هاي کاذبي همانند صادق شيرازي گرفتار نشوند و معارف و آگاهي‌هاي خود را فقط از چشمه پاک مرجعيت و فقه اسلامي دريافت کنند تا نقشه هاي شوم دشمنان نيز در اين زمينه که قصد اختلاف بين تشيع و اهل تسنن و در پايان نابودي اسلام را دارند هم نقش بر آب شود.

انتهاي پيام/570ه
 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg