کد مطلب: 117970
استاندار چهارمحال و بختياري در ديدار با نوبخت خواستار شد
اختصاص صددرصدي اعتبارات چهارمحال و بختياري در سال ۹۴
تاریخ انتشار : 1394/01/24 12:15:03
نمایش : 1457
استاندار چهارمحال و بختياري در ديدار با معاون رئيس‌جمهور گفت: اختصاص صددرصدي اعتبارات چهارمحال و بختياري در سال 94 يکي از خواسته‌هاي مسئولان اين استان است.
به گزارش هفت چشمه به نقل از  فارس، قاسم سليماني‌دشتکي در ديدار با محمدباقر نوبخت، معاون رئيس‌جمهور و رئيس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي گفت: اختصاص صددرصدي اعتبارات چهارمحال و بختياري در سال 94، به عنوان يکي از خواسته‌هاي مسئولان اين استان به شمار مي‌رود.
وي تأکيد کرد: با اختصاص صددرصدي اعتبارات چهارمحال و بختياري در سال 94، زمينه سرعت‌بخشي به روند توسعه و تکميل طرح‌ها و پروژه‌هاي مختلف فراهم مي‌شود.
استاندار چهارمحال و بختياري افزود: برنامه‌ريزي به منظور افزايش اشتغال و کاهش نرخ بيکاري، يکي از برنامه‌هاي مهم مسئولان چهارمحال و بختياري در سال جاري است.
سليماني‌دشتکي تصريح کرد: اميدواريم با عنايت و توجه مديران و مسئولان کشوري، در سال 94، به اين اهداف مهم دست يابيم.
استاندار چهارمحال و بختياري همچنين در ديدار با مرتضي شهيدزاده، مديرعامل بانک کشاورزي ايران گفت: اختصاص تسهيلات بانکي با هدف توسعه بخش کشاورزي، اولويت دارد.
نماينده عالي دولت در چهارمحال و بختياري خاطرنشان کرد: بررسي علمي و کارشناسي قوي بر روي طرح‌هاي توجيهي ويژه اجراي پروژه‌هاي جديد کشاورزي، از نقش مهمي در سودآوري و جلوگيري از هدررفت سرمايه برخوردار است.
سليماني‌دشتکي اظهار داشت: مسئولان چهارمحال و بختياري، حمايت از طرح‌هاي توليدي کشاورزي را در دستور کار خود قرار داده و براي سرعت‌بخشي به روند اجراي اين طرح‌ها، اختصاص به موقع تسهيلات بانکي از سوي بانک کشاورزي، ضروري است.
انتهاي پيام/3145/غ/پ3003
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg