کد مطلب: 138265
کشته شدن ۴۰ تروريست داعش در «الکرمه» استان الانبار
تاریخ انتشار : 1394/03/10 09:34:17
نمایش : 1371
وزارت دفاع عراق در بيانيه‌اي از کشته شدن ۴۰ تروريست عضو داعش و انهدام ۵ خودروي بمب گذاري شده و خنثي سازي ۹۰ تله انفجاري در الکرمه استان الانبار خبر داد.













به گزارش هفت چشمه به نقل از  به نقل از العالم، نيروهاي مشترک عراقي با پشتيباني نيروهاي الحشد الشعبي بسيج مردمي در منطقه الکرمه پيشروي کردند و بسياري از اماکن تحت اشغال اعضاي گروهک تروريستي داعش را پاکسازي کردند.
وزارت دفاع عراق در بيانيه‌اي اعلام کرد که 40 تروريست عضو داعش در عمليات ارتش اين کشور در منطقه «الکرمه» استان الانبار کشته شدند.
در ادامه اين بيانيه آمده است که در عمليات ارتش در الکرمه، پنج خودروي تروريست ها منفجر و 90 تله انفجار نيز خنثي شد.
وزارت دفاع عراق همچنين اعلام کرد که مرکز فرماندهي عمليات استان صلاح الدين و نيروهاي بسيج مردمي «الحشد الشعبي» پس از از پاي درآوردن عناصر تروريستي، پرچم عراق را روي پل البعيجي در الکرمه برافراشتند.
انتهاي پيام/ح
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg