کد مطلب: 138326
سيدحسن نصرالله: بايد امام خامنه‌اي را بشناسيم و او را معرفي کنيم
تاریخ انتشار : 1394/03/21 09:55:20
نمایش : 1572
دبيرکل حزب‌الله لبنان با تأکيد بر اين که نيازمند آن هستيم که امام خامنه‌اي را بشناسيم و او را معرفي کنيم، تصريح کرد: امت نيازمند رهبري است که آن را در مقابله با تهديدها و توطئه‌هاي بين المللي هدايت کند.













به گزارش هفت چشمه به نقل ازايسنا، سيدحسن نصرالله، دبيرکل حزب‌الله لبنان در دومين همايش اجتهاد و نوآوري فکري امام خامنه‌اي گفت: مرجع تقليد بايد بين فقهاي عصر خود اعلم و يا يکي از افرادي باشد که اعلم بودن او (نسبت به ديگران) محتمل باشد. وي بايد داراي درجه اي عالي از فقاهت باشد.
سيد حسن نصرالله خاطرنشان کرد: مرجع تقليد بايد احاطه علمي گسترده‌اي داشته باشد که اين امر را بايد از فتواهاي شرعي منتشر شده و دروس فقهي او براي طلاب خود از 20 سال گذشته و بحث‌هاي عميق او در مسائل دولت و مسائل نوين، دريافت.
به گزارش پايگاه خبري شبکه العالم، دبيرکل حزب الله لبنان تأکيد کرد: جايگاه ديگري که امام خامنه‌اي در آن قرار دارند، رهبري است. ايشان رهبر جمهوري اسلامي ايران هستند. ايشان رهبري و ولي امر هستند. اين جايگاه مستلزم داشتن شرط کفايت، شجاعت، آگاهي تاريخي، شناخت سياسي گسترده، تجربه اجتماعي و سياسي متنوع، توانايي تشخيص منافع و شناخت دشمن و دوست و استفاده از فرصت‌ها است زيرا اين جايگاه نيازمند شناخت و مشخص کردن مسؤوليت‌ها و تحمل فشارها است.
سيد حسن نصرالله اظهار داشت: امام خامنه‌اي از زمان رحلت امام خميني (ره) همه اين مسؤوليت‌ها را برعهده گرفته‌اند.
دبيرکل حزب الله لبنان با اشاره به تهديدها و توطئه‌ها و مشکلات و سختي‌ها و تحريم هاي اعمال شده عليه جمهوري اسلامي ايران تأکيد کرد: امام خامنه‌اي با همه اين تهديدها مقابله کرده و آنها را به فرصت تبديل کردند، به صورتي که ايران به قدرتي منطقه‌اي تبديل شده و دنيا نيز به اين امر اعتراف کرده است. ايران اکنون در حال حرکت در راه تحول و پيشرفت در همه زمينه‌ها است.
سيد حسن نصرالله گفت: اين‌ها بخشي از شخصيت ايشان به عنوان يک رهبر است که ما آن‌ها را از روش رهبري، عملکرد، مواضع و بيانات ايشان در جريان همه رويدادها، شناخته‌ايم.
وي افزود: سخنان ايشان درباره مسائل مختلف ناديده گرفته مي‌شود و حتي اگر رسانه ها به اين موضوعات بپردازند، با اين موضوعات، برخوردي گزينشي خواهند داشت.
دبيرکل حزب الله لبنان در ادامه گفت: مساله سوم، آن که ايشان انديشمند اسلامي بزرگي است و اين جنبه نياز به معرفي بيشتر دارد. ايشان يکي از بزرگ ترين مراجع تقليد هستند. جنبه انديشمند اسلامي بودن، بايد بيشتر ديده شود.
سيدحسن نصرالله افزود: ايشان از جواني دغدغه‌هاي فکري و فرهنگي گسترده اي داشتند و پيگير آن‌ها بودند. ايشان از ابتدا توجه گسترده و متنوعي به خواندن تاريخ و زندگي نامه‌ها و ادبيات و شعر و داستان داشتند؛ چه در چارچوب فرهنگ شيعي و اسلامي و چه در شناخت علماي اهل سنت و کتاب هاي معرفتي آنان. ايشان هيچ گاه از توجه و پيگيري اين موضوعات بازنماندند و همچنان به حضور در نمايشگاه بين المللي کتاب در تهران توجه ويژه دارند و به انتشارات مختلف سر مي زنند و ميزان فروش کتاب‌ها را جويا مي شوند و با مؤلفان و ناشران صحبت مي‌کنند و اين مساله شگفتي حاضران در نمايشگاه را بر مي انگيزد. هيچ يک از رهبران جهان، چند ساعت از وقت خود را صرف چنين اموري نمي‌کند و البته اين کار، جنبه نمايشي ندارد بلکه تشويق‌کننده‌اي براي مردم و جوانان در اين مجال است و آن ها را به توجه به معرفت و فرهنگ تشويق مي‌کند.
دبيرکل حزب الله لبنان افزود: ايشان در طول سال‌ با اقشار مختلف مردم از نظر فکري و فرهنگي، از جمله ادبا، شعرا، اساتيد و دانشجويان ديدار و به ملاحظات و مشکلات و نگراني‌ها و چالش‌ها و پيشنهادهاي مطرح شده از سوي آنان گوش مي‌دهند و ملاحظات را يادداشت و آراي آنان را دنبال مي کنند. اين امر شامل مساحت‌هاي گسترده‌اي از مسائل فکري و فرهنگي مي‌شود. هيچ رهبري در دنيا نيست که اين گونه وقت خود را بگذارد و به صورت مستقيم با مردم در ارتباط باشد و به صورت مستقيم به نگراني هاي مردم گوش دهد.
سيدحسن نصرالله خاطرنشان کرد: در کنار تلاش‌ها و فعاليت‌هاي شخصي، عوامل بسياري سهيم بوده که موجب شده است ايشان به عنوان يک انديشمند بزرگ اسلامي مطرح شوند که از جمله آن‌ها قرار داشتن در جايگاه رهبري و برخورداري از اطلاع و آگاهي گسترده و احاطه عملي به مسائل فرهنگي و ارتباط مستقيم با جوانان و مراکز پژوهشي و مطالعاتي است.
وي تأکيد کرد: همچنين جايگاه رهبري ايشان را در قلب واقعيت‌ها قرار مي‌دهد. ايشان در واقعيت‌ها قرار داشته و مشکلات را مي‌شناسند.
دبيرکل حزب الله لبنان اظهار داشت: مسأله دوم توانايي‌هاي فکري و علمي ايشان است. ايشان پاسخ‌هايي واضح براي همه مشکلات دارند. سوم برخورداري ايشان از زبان معاصر است و فقط در ديدار با نخبگان از مباحث علمي ويژه سخن مي‌گويند.
سيدحسن نصرالله افزود: بيان ايشان به گونه‌اي است که مي‌توانند مضامين فکري را در قالب اصطلاحات و عبارت‌هايي بيان کنند که در اندازه فهم و درک مخاطبان باشد.
وي تأکيد کرد: همچنين از جمله عواملي که ايشان يک انديشمند هستند، اين است که يک انديشمند هنگامي که فقيه باشد مي‌تواند متون ديني را به صورت صحيح و بي آلايش و به صورت موضوعي و کامل بفهمد. هنگامي که انديشمند در جايگاه يک فقيه باشد، نتيجه‌گيري‌هاي او اصيل و محکم خواهد بود.
سيدحسن نصرالله خاطرنشان کرد: يکي از مهم‌ترين ويژگي‌هاي ايشان به عنوان يک انديشمند و فقيه، اصالت و استقلال ايشان و نرفتن زير بار فشارها است؛ فشارهايي که موجب مي‌شود برخي فرهيختگان اصطلاحات خود را تغيير دهند و مفهومي جديد از اسلام ارائه کنند.
دبيرکل حزب‌الله لبنان گفت: به دليل فشارها و به ويژه انقلاب عظيمي که در وسايل ارتباطي ايجاد شده است، امروزه در مي‌يابيم که بسياري در اصول و افکار خود بازنگري کرده‌اند؛ تاحدي که اصول اساسي اسلام را انکار کرده اند.
سيدحسن نصرالله افزود: مقام معظم رهبري با مراجعه به نصوص اصلي، زير بار هيچ گونه هيمنه نمي‌روند.
دبيرکل حزب الله لبنان تأکيد کرد: ما نيازمند آن هستيم که امام خامنه‌اي را بشناسيم و او را معرفي کنيم. مردم نيازمند مرجع تقليد هستند. امت نيازمند رهبري است که آن را در مقابله با تهديدها و توطئه‌هاي بين المللي هدايت کند. مردم نيازمند انديشمنداني هستند که با زمان پيش بروند.
وي خاطرنشان کرد: ما نيازمند مرجعي زنده براي تقليد هستيم؛ به ويژه در اين مرحله دشوار و پوشيده نيست که عوامل فکري و فرهنگي در جنگ کنوني، بسيار تعيين کننده هستند.
دبيرکل حزب‌الله لبنان اظهار داشت: حل مسائل سياسي و اقتصادي کافي نيست و مسأله اساسي و اصلي، انديشه است.
سيد حسن نصرالله با اشاره به توطئه‌هاي استکبار عليه امت و مردم منطقه، گفت: آنان هدف و فکر مشخصي دارند و مي‌خواهند آن را با زور سلاح بر ملت‌هاي منطقه و مسلمانان و غير مسلمانان تحميل کنند. فقط با سياست و رسانه مي توان با اين چالش مقابله کرد.
وي در ادامه گفت: به جاي آن که در جايگاه ارائه اسلام به دنيا باشيم، توطئه‌هاي دشمنان ما را به موضع دفاع از انديشه اسلام منتقل کرده است.
دبيرکل حزب الله لبنان افزود: ما نيازمند آن هستيم که براي دفاع از اسلام و انديشه‌ها بسيار تلاش کنيم. بايد امام خامنه‌اي را به عنوان انديشمندي اسلامي و انساني به مسلمانان معرفي کنيم و به آنان بگوييم که جداي از اختلافات درباره امامت و يا ولايت فقيه، با فکر و انديشه ايشان آشنا شويد.
سيدحسن نصرالله افزود: از مسلمانان مي‌خواهم در اين دوران که شمار انديشمندان بسيار کم است، از اين انديشمند اسلامي استفاده کنند. غير مسلمانان نيز بايد نوشته‌ها و بيانات ايشان را مطالعه کنند.
انتهاي پيام 
 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg