کد مطلب: 139081
بسکتبال جام ملت‌هاي آسيا - چين
ايران 94 - فلسطين 48/ شگفتي‌ساز حريف قهرمان آسيا نشد
تاریخ انتشار : 1394/07/07
نمایش : 2112
تيم ملي بسکتبال کشورمان ششمين ديدار خود را در جام ملت‌هاي آسيا با پيروزي برابر تيم شگفتي‌ساز مرحله نخست به پايان رساند.














به گزارش هفت چشمه به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، ديدار تيم‌هاي بسکتبال ايران و فلسطين از گروه E  رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آسيا ساعت 5 صبح امروز در سالن سوشال ورک چانگشاي چين آغاز شد. مهدي کامراني، حامد آفاق، صمد نيکخواه بهرامي، اوشين ساهاکيان و حامد حدادي بازيکنان استارتر ايران در اين ديدار بودند.
 
ديدار براي ايران با پرتاب سه امتيازي موفق حامد آفاق آغاز شد و در پي آن مهدي کامراني هم با يک لي آپ از مدافعان حريف فول گل گرفت تا ايران 6 بر صفر از حريف پيش بيفتد اما جمال ابوشماله، بازيکن سه مليتي فلسطين ابتدا يک سه امتيازي زد و بعد نوبت عماد فحوش رسيد تا با دوجامپ بال را درون سبد ايران جاي دهد و برتري خيلي راحت به فلسطين برسد. تيم ايران که در اين بازي مصمم به نظر مي‌رسيد بلافاصله با حامد حدادي برتري را از حريف پس گرفت.

دقيقه‌اي بعد نوبت به ساني ساکاکياني، سنتر موفق فلسطين رسيد تا با يک سه امتيازي 10 بر 8 تيمش را پيش بياندازد اما کار خوب کامراني و ساهاکيان 4 امتياز پياپي براي ايران در پي داشت. پس از اين صحنه حسن‌زاده جانشين اوشين در ميدان شد. همچنين جواد داوري و سجاد مشايخي هم جانشين حامد آفاق و مهدي کامراني شدند. دقيقه‌اي بعد جمشيدي هم جاي صمد را در ميدان گرفت. دفاع ايران در کوارتر نخست بازهم دقايقي آسيب‌پذير نشان داد اما به هر ترتيب تيم ايران در کوارتر نخست به برتري نزديک 17 بر 14 رسيد.

اوج‌گيري ايران
با آغاز کوارتر دوم، اصغر کاردوست هم بالاخره جانشين حدادي شد که يک کوارتر تمام براي ايران در ميدان حضور داشت. امتيازگيري ايران در وقت دوم با پرتاب سه امتيازي داوري آغاز شد. تغيير ديگر ايران حضور سعيد داورپناه به جاي جمشيدي بود. فلسطيني‌ها هم پاپس نگذاشتند و با فول گولي که سنتر اين تيم از داوري گرفت، بائرمن نخستين وقت استراحت ايران را در امتياز 20 بر 18 درخواست کرد.

حضور بهنام يخچالي هم براي تيم کشورمان خوش يمن بود و با حضور او در ميدان ايران 24 بر 18 پيش افتاد. در ادامه تيم کشورمان سعي داشت فاصله امتيازي خود را با حريف زياد کند و تا حدودي هم موفق بود تا با برتري 31 بر 20 حاشيه امنيت خوبي ايجاد شود. به اين ترتيب جري لين، سرمربي فلسطين از وقت استراحت خود استفاده کرد. پرتاب سه امتيازي ساهکايان و بلافاصله توپ ربايي کامراني ولي آپ اين بازيکن حساب کار را 36 بر 20 کرد.

پرتاب سه امتيازي بهنام يخچالي و ثبت نتيجه 39 بر 20 روي اسکوربورد، کادرفني فلسطين را مجبور کرد در فاصله کمي از وقت دوم استراحت خود استفاده کند اما در بازگشت دو تيم به زمين بازهم ايران امتياز گرفت و کار خوب ساهاکيان نتيجه را 41 بر 20 کرد و با ناکام ماندن حريف در حمله، حدادي دو امتياز پاياني اين کوارتر را هم به نام ايران ثبت کرد تا شاگردان بائرمن با کسب برتري 26 بر 6 در کوارتر دوم، در مجموع بابرتري 43 بر 20 نيمه نخست را به سود خود تمام کنند.

حسن شروع کوارتر سوم، پرتاب سه امتيازي مهدي کامراني بود و بلافاصله ايران با يک دفاع خوب با حدادي امتيازات خود را به 48 رساند. سنتر ايران که انگار تازه موتورش در اين مسابقات روشن شده بود، يک فول گل هم از حريف گرفت تا ايران 51 بر 20 از فلسطين پيش بيفتد. بالاخره فلسطين هم پس از مدت‌ها با خطاي حدادي روي ابوشماله و دو پرتاب آزاد اين بازيکن امتياز کسب کرد. کار خوب بازيکنان ايران در دفاع و حمله به فاصله دو دقيقه و سي ثانيه به پايان کوارتر سوم حساب کار را 63 بر 23 به سود تيم کشورمان رقم زد تا فاصله شاگردان بائرمن با حريف به 40 امتياز برسد. تيم ايران به بازي خوب خود در 10 دقيقه سوم ادامه داد تا با دو پرتاب آزاد داوري، 28 بر 11 اين کوارتر را به سود خود تمام کند و در مجموع با برتري 71 بر 31 از حريف پيش بيفتد.

در کوارتر پاياني و با خسته شدن بازيکنان اصلي فلسطين مانند ابوشماله و سکاکياني، کار ايران راحت‌تر شد. در اين کوارتر هم کاردوست سنتر اصلي ايران بود. فلسطين خيلي زود در اين زمان 5 خطائه شد. يک اشتباه از کامراني و لو دادن توپ باعث شد ساني ساکاکياني اولين و آخرين اسلم‌دانک تيمش را درون سبد ايران بفرستد. تيم ايران حتي مي‌توانست با حملات بيشتر حريف را سه رقمي کند اما بازيکنان کشورمان در کوارتر پاياني بيشتر سعي در اداره بازي داشتند و با انجام يک بازي منطقي که بعضاً حرکات نمايشي هم چاشني آن مي‌شد، روحيه بالاي خود را نشان دادند. پرتاب سه امتيازي زيباي داورپناه در فاصله کمتر از دو دقيقه به پايان کار امتياز ايران را به 90 در مقابل 46 امتياز حريف رساند. در دقيقه پاياني ايران فاصله را بيشتر کرد و در پايان با برتري 23 بر 14 در 10 دقيقه پاياني، اين مسابقه را 94 بر 48 به سود خود تمام کرد.

انتهاي پيام/










 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg