کد مطلب: 139362
با حضور پرشکوه عاشقان اهل بيت(ع);
همزمان با همايش ميليوني زائران حسيني در کربلا لبيک يا حسين در اردل طنين انداز شد
تاریخ انتشار : 1394/09/11 14:52:39
نمایش : 2847
عزادارن اربعين حسيني در شهرستان اردل با راه اندازي دسته هاي زنجير زني و سينه زني لبيک يا حسين را طنين انداز کردند.














به گزارش هفت چشمه، همزمان با فرارسيدن اربعين شهادت اباعبدالله الحسين و ساير شهداي عاشورا، عاشقان اهل بيت(ع) با حضور در هيئت‌هاي عزاداري در سوگ چهلمين روز از واقعه صحراي کربلا و شهادت مظلومانه امام حسين (ع) نشستند.

عزاداران حسيني در شهر هاي شهر اردل،شهر کاج،شهر دشتک و شهر سرخون از توابع  شهرستان اردل با به راه‌انداختن دسته‌هاي عزاداري همراه با زنجيرزني و سينه‌زني از منطقه خود حرکت و در گلزار شهداي مناطق  خود اجتماع کرده و با نوحه‌خواني و سينه‌زني، حادثه جانگداز عاشوراي حسيني را يک بار ديگر در دل‌ها زنده کردند و بر مصيبت اهل بيت عصمت و طهارت گريستند.

شهرستان  اردل امروز در چهلمين روز از فراق يار، عزادار مردي از تبار پاکان است و  مردم اين شهر با برپايي مجالس و محافل عزاداري و نوحه خواني به جهانيان  اعلام کردند که علم آزادگي حسيني هيچ وقت بر روي زمين نمي‌ماند.

انتهاي پيام/570ه
 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg