نمايندگان چهار وزن دوم کشورمان در رقابتهاي کشتي آزاد قهرماني آسيا با پيروزي مقابل حريفانشان راهي نيمهنهايي شدند.
به گزارش هفت چشمه به نقل از فارس، در ادامه رقابتهاي کشتي آزاد قهرماني آسيا که از روز گذشته در بانکوک تايلند آغاز شده است و در روز دوم و پاياني اين مسابقات، هر 4 نماينده کشورمان در اوزان 61، 70، 86 و 125 کيلوگرم با برتري مقابل حريفانشان جواز حضور در مرحله نيمهنهايي را کسب کردند.
بهنام احسانپور در وزن 61 کيلوگرم در دور اول با نتيجه 15 بر 4 کيسوکه اوتوگورو از ژاپن را شکست داد و در دور دوم نيز با نتيجه 10 بر صفر از سد راهول آواره از هند گذشت و گام به نيمهنهايي گذاشت. احسانپور براي حضور در فينال با تومن بيلگ از مغولستان ديدار خواهد کرد. در اين وزن 11 نفر وزن کشي کردند.
در وزن 70 کيلوگرم محمد نادري پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتيجه 10 بر صفر مقابل واتنا وانگ از تايلند به برتري رسيد و راهي نيمهنهايي شد. نادري براي حضور در فينال به مصاف آدام باتيروف کشتيگير روسيالاصل بحرين ميرود. در اين وزن 13 نفر حضور دارند.
احسان لشکري در وزن 86 کيلوگرم در دور اول با نتيجه 5بر صفر از سد اصلان کاخيدزه، نفر پنجم مسابقات جهاني 2014 و نايب قهرمان 2014 آسيا از قزاقستان گذشت. وي در دور دوم نيز ماسائو ماتسوماکا از ژاپن را با نتيجه 10 بر 2 شکست داد و گام به نيمهنهايي گذاشت. لشگري براي حضور در فينال با سام وير از هند ديدار خواهد کرد. در اين وزن 15 نفر وزن کشي کردند.
در وزن 125 کيلوگرم پرويز هادي در دور اول زولبو ناتسانگ سورن از مغولستان را با نتيجه 10 بر صفر شکست داد و در دور دوم نيز زمان انور از پاکستان را 10 بر صفر مغلوب کرد و راهي نيمهنهايي شد. هادي براي حضور در فينال با کانجين نام از کرهجنوبي مبارزه خواهد کرد. در اين وزن 14 نفر حضور دارند.
به گزارش فارس، نمايندگان کشورمان در مسابقات چهار وزن اول روز نخست صاحب 3 مدال طلا توسط ميثم نصيري، مصطفي حسينخاني و رضا يزداني شده بودند. يونس سرمستي هم در 57 کيلو پنجم شد.
انتهاي پيام/م