کد مطلب: 139835
رئيس سازمان بسيج مهندسين صنعتي چهارمحال و بختياري:
امروز کشور با نفوذ اقتصادي و صنعتي مواجه است/اقتصاد مقاومتي با بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي بسيج تحقق مي‌يابد
تاریخ انتشار : 1394/12/18 11:16:25
نمایش : 1996
رئيس سازمان بسيج مهندسين صنعتي چهارمحال و بختياري گفت: با ورود به دوران پساتحريم با موضوع نفوذ اقتصادي و صنعتي با نام‌هايي چون " انتقال فناوري" مواجه‌ايم، که لازم است با هوشياري کامل اين مرحله را نيز پشت سر گذاريم.














به گزارش هفت چشمه، پژمان مختاري رئيس سازمان بسيج مهندسين صنعتي چهارمحال و بختياري در مصاحبه اختصاصي با جهانبين نيوز؛ اظهار کرد: نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران درحالي وارد سي و هشتمين سال از عمر بابرکت خود مي‌شود که همچون روزهاي اوليه پيروزي انقلاب اسلامي در بهمن ۵۷ به عنوان يک الگو در عرصه جهاني مطرح شده است.

وي ادامه داد: جمهوري اسلامي ايران توانسته است در عين حفظ اصول و آرمان‌هاي انقلابي خود و تحمل ناجوانمردانه‌ترين فشارها، تحريم‌ها و تهديدها سرزمين ايران را از يک سرزمين دست‌نشانده و منزوي به يک قدرت مطرح جهاني تبديل کند و به‌گونه‌اي عمل کند که حوزه نفوذ آن بر تمامي تحولات منطقه‌اي و فرامنطقه‌اي سايه افکند.

مختاري با بيان اينکه قدرت‌هاي جهاني به‌رقم تقابل و دشمني ۳۷ ساله با انقلاب ناچارند در روند تحولات، ملاحظات و ديدگاه‌هاي ايران را مدنظر داشته باشند و به حقانيت و اقتدار ايران اذعان نمايند اضافه کرد: امروز کشور ما در يک موقعيت حساس تاريخي قرار دارد و بنا به فرمايشات مقام معظم رهبري کشور در يک پيچ تاريخي مهم قرار دارد.

رئيس سازمان بسيج مهندسين صنعتي چهارمحال و بختياري تصريح کرد: اکنون يک جنگ اقتصادي در همه حوزه‌هاي آن که عليه ايران به راه افتاده قابل رويت است و به ويژه با ورود به دوران پساتحريم با موضوع نفوذ اقتصادي و صنعتي با نام‌هايي چون " انتقال فناوري" مواجه‌ايم، که لازم است با هوشياري کامل اين مرحله را نيز پشت سر گذاريم.

وي تحقق اقتصاد مقاومتي و به تبع آن رونق گرفتن چرخه صنعتي يعني استفاده از تمامي ظرفيت‌هاي نرم‌افزاري، سخت‌افزاري و نيروهاي تحصيل‌کرده بسيجي، حمايت از توليد داخلي، افزايش کيفيت، کاهش هزينه‌ها، بهره‌وري، تحقيق، توسعه و استاندادسازي را از شاخصه‌هاي اساسي تحقق اقتصاد مقاومتي دانست و بيان داشت: لذا بر ما مهندسين بسيجي تکليف است که با توکل به خداوند و تلاش مضاعف ضمن رصد وضع موجود و حرکت به سوي وضع مطلوب با ارائه راهکار و مطالبه‌گري گام موثري در جهت انتظارات مقام معظم رهبري (مدظله العالي) و سياست‌هاي کلي سازمان بسيج مهندسي برداريم.

مختاري خاطرنشان کرد: در راستاي رسيدن به اهداف اقتصاد مقاومتي بايد با ايجاد قرارگاه عملياتي جهاد صنعتي و به کارگيري ظرفيت عظيم مهندسين بسيجي در تمامي سطوح، خاصه کانون‌هاي تخصصي بسيج مهندسين صنعت در اقصي نقاط کشور و همچنين بهره‌گيري از توان ظرفيت اقشار مرتبط در قالب فعاليت‌هاي جهادي تعريف شده در نظام‌نامه سازمان بسيج مهندسين صنعتي و با ايجاد يک شبکه توان، نياز کارآمد با بهرگيري از ساير نخبگان و انديشمندان علاقمند به ارتقاء جايگاه فني، مهندسي و صنعتي کشورمان، با نقش‌آفريني صحيح، موانع و مشکلات صنعتي فراروي پيشرفت پايدار کشور را رفع نماييم.

وي تاکيد کرد: بايد از ظرفيت تخصصي بخش‌هاي توليدي کشور در قالب کارگروه‌هاي ۱۶گانه تخصصي و همچنين ظرفيت تخصصي بسيج وزاتخانه‌ها، پژوهشکده‌هاي مجازي زيرمجموعه سازمان حداکثر بهره را گرفته و موضوعات مربوط به ماموريت‌هاي چهارگانه محوري ابلاغي را دنبال نماييم.

انتهاي پيام/570ه/1026ج
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg