به گزارش هفت چشمه به نقل از شبکه اطلاع رساني راه دانا؛ در ادامه رقابتهاي کشتي فرنگي بازيهاي المپيک 2016 ريو که از ساعت 17:30 عصر ديروز (يکشنبه) با مسابقات اوزان 59 و 75 کيلوگرم آغاز شده است سعيد عبدولي، در وزن 75 کيلوگرم با پيروزي در ديدار ردهبندي به مدال برنز دست يافت.
عبدولي پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با نتيجه يک بر يک مغلوب مارک مادسن، دارنده 4 مدال نقره جهان از دانمارک شد، اما با توجه به حضور حريفش در فينال شانس حضور در گروه شانس مجدد و کسب مدال برنز را پيدا کرد.
نماينده کشورمان در نخستين ديدار شانس مجدد به مصاف ويکتور نمس از صربستان رفت که با نتيجه 2 بر 2 به پيروزي رسيد و به ديدار رده بندي رفت. وي در ديدار ردهبندي نيز با نتيجه 5 بر 2 از سد پيتر باسي از مجارستان گذشت و صاحب مدال برنز شد.
سعيد عبدولي که در المپيک لندن با ناداوري حذف شده بود با اين مدال سرانجام اين طلسم را شکست.
حميد سوريان نماينده وزن اول کشورمان نيز که در نخستين ديدارش مقابل حريف ژاپني با نتيجه 5 بر 4 مغلوب شده بود با توجه به حضور حريفش در فينال شانس ادامه کار در گروه بازندهها و کسب مدال برنز را پيدا کرد، اما وي در نخستين ديدارش در اين مرحله در حاليکه با نتيجه 7 بر صفر از آلمات کبيسپايف از قزاقستان پيش بود در نهايت با ضربه فني شکست خورد و از گردونه مسابقات کنار رفت.
سوريان بعد از اين شکست از دنياي قهرماني با هفت مدال طلاي جهان و المپيک خداحافظي کرد.
انتهاي پيام/