قهرماني بانوي چهارمحالي، در مسابقات جهاني گراپلينگ گفت: استان ما از نظر استعدادهاي ورزشي در سطح بالايي قرار دارد و نبود تجهيزات و امکانات کافي مانع درخشش جوانان در اين استان است.

به گزارش
هفت چشمه، چند روز پيش خبر قهرماني بانوي چهارمحالي، در مسابقات جهاني گراپلينگ در بلاروس، آن هم بدون داشتن امکاناتي خاص، در برخي محافل ورزشي، شنيده ميشد، امروز فرصت مصاحبه با اين ورزشکار، براي
جهانبين نيوز فراهم شد، متن مصاحبه در زير آمده است:
جهانبين نيوز: لطفا خودتان را معرفي کنيد
عاطفه رياحي اشکفتکي: عاطفه رياحي اشکفتکي هستم متولد سال ۱۳۷۰و ۱۲ سال است که ورزش ميکنم.
جهانبين نيوز: ورزش را از کي آغاز کردين و چه چيزي باعث ايجاد انگيزه در شما شد؟
عاطفه رياحي اشکفتکي: ورود من به اين حرفه با علاقه شخصي ام به ورزش و پيگيري مسابقات ورزشي از تلويزيون و با حمايتهاي خانوادهام آغازشد.
ابتدا با ورزش رزمي تکواندو شروع کردم و کمربند مشکي دان دو اين رشته را کسب کردم.
چندين دوره در مسابقات کشوري هندبال به عنوان دروازه بان شرکت کردم، همچنين در مسابقات پرتاب ديسک دانشجويي شرکت کردم و داراي عناوين قهرماني هستم.
جهانبين نيوز:چطور شد که به ورزش گراپلينگ روي آورديد؟
عاطفه رياحي اشکفتکي: علاقه شخصيم باعث شد به سمت اين ورزش بروم و از آنجايي که قبلا رزمي کار بودم و گراپلينگ هم رشتهاي رزمي بود و بعدها به فدراسيون کشتي اضافه شد وارد اين رشته شدم و به دليل علاقهاي که داشتم توانستم در اين رشته موفق شوم و به دليل نبود امکانات با استفاده از فيلمهاي آموزشي، بسياري از فنون را بياموزم و ميتوان گفت بيشتر، علاقهام بود که راه را برايم باز کرد و پشتکارم بوده که باعث موفقيتم شد.
جهانبين نيوز: چه توصيهاي براي هم سن و سالان خود داريد؟
عاطفه رياحي اشکفتکي: ورزش در هيچ سن و سالي دير نيست و حتي اگر فرد سن و سالش هم بالا باشد اشکال ندارد و چه کوچک و چه بزرگ بايد ورزش را جزئي از برنامه روزانه خود بگذارند و اين را همواره بدانند که روزانه دو ساعت وقت گذاشتن براي ورزش کافي است.
جهانبين نيوز: در اين مسير چه مشکلاتي داشتين؟
عاطفه رياحي اشکفتکي: برخي ناهماهنگيها و هزينههاي بالاي تمرين ازجمله مشکلاتي است که بر سر راه اين رشته وجود دارد و نه تنها در مسير من که در مسير همه ورزشکاران رشته گراپلينگ وجود دارد و اين درحالي است که در چهارمحال و بختياري استعدادهاي بسياري وجود دارد و اين استان ميتواند در اين رشته در سطح کشور و حتي در سطح جهان حرف براي گفتن داشته باشد و استان ما ورزشکاراني دارد که مي توانند در اين رشته نابغه شوند چراکه قدرت بدني و جسماني ورزشکاران استان حرف اول را در کشور مي زند؛ البته اين موضوع نيازمند همت مسئولين و کشف استعدادها دارد.
مشکل ديگري که براي هر ورزشکاري وجود دارد و دغدغه هر ورزشکاري چه خانم و چه آقا وجود دارد بحث آينده شغلي افراد است و ورزشکاراني که ورزش حرفه اي انجام مي دهد اصولاً شغل ندارد و اين مشکل اساسي ورزشکاران است.
جهانبين نيوز: سخن پاياني
عاطفه رياحي اشکفتکي: در پايان از زحمات استاد محمدمهدي محمدي کمال تقدير و تشکر را دارم که بسيار دلسوزانه و متعهدانه پيگير امور مربوط به اعزام بنده بودند و خالصانه در تيم ملي تلاش مي کنند.
هچنين از زحمات خانوادهام که در اين مسير مرا ياري کردند و مشوقم بودند تقدير و تشکر دارم.
انتهاي پيام/570ه/1026ج