کد مطلب: 170804
سيد حسن نصرالله:
نبرد «حلب» همانند نبرد موصل سرنوشت‏‌ساز است/تنها در صورت پيروزي در سوريه به لبنان باز مي‎گرديم/ از «ميشل عون» حمايت مي‏‌کنيم
تاریخ انتشار : 1395/08/02 19:44:27
نمایش : 1467
دبير کل حزب‌الله لبنان با تاکيد بر حساسيت نبرد «حلب» اعلام کرد که جنگ حلب يک جنگ سرنوشت‎ساز براي کل منطقه است، همچنانکه عمليات موصل بسيار مهم است.












 

به گزارش هفت چشمه به نقل از فارس، دبير کل حزب الله لبنان سخنراني خود به مناسبت گرامي داشت شهيد حاج «حاتم حماده» را آغاز کرد.

سيد حسن نصرالله در ابتدا به خانواده شهيد «حاتم حماده» و بستگان وي تسليت گفت و تاکيد کرد که حاج حاتم معروف به حاج «علاء» فرزند مقاومت اسلامي لبنان بود.

دبيرکل حزب الله افزود: شهيد علاء از اولين فرماندهاني بود که همزمان با بروز خطر تکفيري، در ميدان جنگ با تکفيري‎ها حاضر شد.

وي با تاکيد بر اينکه امنيت امروز را مديون خون شهداي و فداکارهاي‎ آنها هستيم، گفت: حاج علاء از فرماندهان اصلي عمليات آزادسازي القلمون بود.

نصرالله در ادامه به تحولات سوريه اشاره و اعلام کرد که جنگ حلب تبعات بزرگي در سطح ميداني و استراتژيکي و سياسي داشته است.

وي افزود: جنگ حلب جنگ سرنوشت سازي براي کل منطقه است، همچنانکه امروز عمليات موصل، بسيار مهم است.

دبيرکل حزب الله گفت: محاصره عناصر مسلح سوري از سوي ارتش و مقاومت باعث شد که آنها نتوانند خودروهاي بمب گذاري شده را از سوريه به لبنان بفرستند.

دبيرکل حزب الله افزود: ما پس از بررسي کامل و عميق حوادث منطقه تصميم گرفته‌ايم که به سمت سوريه خيز برداريم. در درگيري هاي حلب تعداد زيادي شهيد از جمله حاج علاء شهيد شدند.

وي تاکيد کرد که تکفيري ها و حاميان آنها را از رسيدن به اهدافشان در منطقه بازداشته‌ايم و به سوي پيروزي واقعي در حرکتيم. فقط در صورت پيروزي در سوريه و خنثي کردن توطئه تجزيه آن به لبنان بازمي گرديم.

دبيرکل حزب الله تصريح کرد: عملکرد و رفتار داعش، جبهه النصره و ديگر گروه هاي تروريستي تکفيري گواه بر صدق ادعاهاي ماست و مؤيد طرحي است که براي جدا کردن کشورهاي منطقه از ريشه هاي تاريخي شان ترسيم شده است.

نصرالله افزود: فقط شيعيان نبودند که در عراق با داعش جنگيدند بلکه يک اجماع ملي بزرگ براي اين منظور به وجود آمد. وي گفت: «اهل تسنن بيش از هر گروه ديگري از طرح تکفيري در منطقه رنج مي برند».

وي همچنين به تحولات يمن اشاره کرد و گفت: در يمن دست کم 15 تا 20 ميليون نفر يمني تحت محاصره قرار دارند.

سيد حسن نصرالله خاطرنشان کرد: وحدت ملي عراقي‎ها در مقابله با داعش حقيقي است و طيف‎ها و فرقه‎هاي گوناگون در کنار هم براي آزادسازي موصل مي‏‌جنگند.

نصرالله همچنين به تحرکات ترکيه در سوريه و عراق اشاره کرد و گفت: آنکارا فردا خواهند گفت که حلب هم براي ترکيه است نه سوري ها، همچنانکه امروز همچنين ادعايي را درباره موصل دارند.

سيد حسن نصرالله تاکيد کرد که ترکيه به بهانه دفاع از خود مي خواهد در موصل بجنگند، اما جنگ الحشد الشعبي با داعش را ممنوع مي داند.

دبيرکل حزب الله لبنان در بخش ديگري از سخنراني امروز خود به موضوع رياست جمهوري اين کشور اشاره کرد و گفت: سعد الحريري رئيس جريان المستقبل از نامزدي «ميشل عون»(نامزد حزب الله در انتخابات رياست جمهوري لبنان) اعلام حمايت کرده است و همين مساله باعث شد که گشايشي در عرصه رياست جمهوري لبنان ايجاد شود.

نصرالله تاکيد کرد که حزب الله از همان روز اول خواهان انتخابات رياست جمهوري لبنان بود و از همان روز اول نيز با ميشل عون براي تصدي سمت رياست جمهوري همپيمان شد.

وي افزود: ما همواره از طريق مذاکره با ديگر گروه هاي لبناني در صدد حل موضوع رياست جمهوري لبنان هستيم. ما با ديگر جريان‏‌هاي لبنان با زبان احترام مذاکره مي کنيم و نه با تهديد و فشار.

سيد حسن نصرالله تاکيد کرد که رابطه جنبش امل و حزب الله عميق تر و قوي تر از آن چيزي است که برخي‎ها بخواهند آن را متزلزل و متشنج کنند.

دبيرکل حزب الله لبنان گفت: هم و غم برخي از سياستمداران اين است که با سوء استفاده از اختلاف نظرها بين حزب الله و همپيمانان آن اختلاف ايجاد کنند.

دبيرکل حزب الله لبنان تاکيد کرد که اگر حزب الله با نخست وزيري سعد الحريري قبول کند، از آن حمايت خواهد کرد.

انتهاي پيام/ح

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg