يک روزنامه آمريکايي در گزارشي نوشته رئيسجمهور منتخب آمريکا به زودي متوجه خواهد شد که اين کشور قدرت اندکي براي منزوي کردن ايران دارد.
به گزارش هفت چشمه به نقل از فارس، يک روزنامه آمريکايي در گزارشي نوشته «دونالد ترامپ»، رئيسجمهوري منتخب اين کشور به زودي به اين درک خواهد رسيد که کشورش قدرت محدودي براي منزوي و تنبيه کردن ايران دارد.
واشنگتنپست با اشاره به تهديدهاي ترامپ عليه ايران مينويسد: «برخي اقدامات و بيانيهاي روز دوشنبه تعميق همکاريها ميان ايران، چين و روسيه را آشکار ساخت و به دولت ترامپ يک درس زودهنگام درباره واقعيتهاي لرزان دنيا داد.»
در ادامه اين گزارش آمده است: «يک قضيه که ترامپ خيلي زود آن را ياد خواهد گرفت: «واشنگتن در حال حاضر قدرت بسيار اندکي براي منزوي کردن و تنبيه ايران دارد.»
ترامپ ممکن است مطابق وعدههاي تبليغاتياش آمريکا را از توافق هستهاي ايران و گروه 1+5 خارج کند. اما «اين باعث خواهد شد که ديگر شريکان مذاکرهکننده آمريکا در برجام از جمله روسيه و چين، به برجام پايبند بمانند و با ايران معامله کنند.»
کشورهاي اروپايي در تدارک عقد قراردادهاي تجاري با ايران هستند. ضمن اينکه روز دوشنبه در بروکسل، وزراي خارجه کشورهاي اروپايي، با تأکيد مجدد براي حمايت از توافق هستهاي به سياستهاي ترامپ درباره برجام دهنکجي کردند.
انتهاي پيام/ *