به گزارش هفت چشمه به نقل از تسنيم، تروريستهاي گروه موسوم به جيشالاسلام، آتشبس را در حومه شرقي دمشق نقض کردند، اين گروه تکفيري مواضع ارتش سوريه در نزديکي بزرگراه دمشق به حمص را هدف حمله قرار داد که ارتش سوريه نيز به اين حملات پاسخ داد و درگيريهاي شديدي هم در منطقه رخ داد.
در حومه غربي دمشق، نيروهاي ارتش سوريه در يک عمليات موفقيتآميز از طريق کوههاي اطراف «عينالفيجه»وارد اين شهرک شدند و درگيريهاي شديدي ميان ارتش و تروريستهاي جبهه النصره آغاز شده که همچنان ادامه دارد.
يک منبع نظامي در گفتوگو با تسنيم اعلام کرد النبع و بخشهايي از شهرک عين الفيجه همچنان تحت سيطره تروريستها قرار دارد و ارتش سوريه در حال تثبيت مواضع خود در اطراف شهرک است و ديگر محورهاي روستاهاي «وادي بردي» در غوطه غربي شاهد آرامش شکننده است.
خبر ديگر اينکه حدود 1300 غيرنظامي طي 24 ساعت گذشته از چنگال تروريستهاي جبهه النصره در روستاهاي وادي بردي فرار کردند و نيروهاي ارتش و تيمهاي هلال احمر سوريه به استقبال آنها رفتند و آنها را به مراکز اسکان منتقل کردند.
نيروهاي ارتش سوريه با حمايت رزمندگان مقاومت عمليات نظامي در وادي بردي در حومه غربي دمشق را براي آزادسازي اين مناطق از اشغال تروريستهاي جبه النصره و حفظ مخازن آب الفيجه به عنوان تامينکننده آب پايتخت و حومه آن آغاز کردهاند، تروريستها تهديد کردهاند اين مخازن را منفجر خواهند کرد.
از سوي ديگر، گروه موسوم به الهيئه العامه للمعارضه در غوطه شرقي دمشق از گروههاي مسلح امضا کننده توافق آتشبس خواست به اين توافق پايبند نباشند و آن را نقض کنند.
انتهاي پيام/