کد مطلب: 171993
نشريه تخصصي انگليسي:
رزمايش ايران - چين قابليت‌هاي نظامي جديد ايران را نشان داد/ ناوشکن الوند به تجهيزات ويژه جنگال مجهز شده‌است
تاریخ انتشار : 1396/04/11
نمایش : 1509
نشريه انگليسي نوشت: توانايي رهگيري شناسايي و کشف امواج الکترونيک دشمن، ناوگان دريايي ايران را تواناتر کرده و امکان جمع‌آوري اطلاعات گسترده از رقبا را فراهم مي‌آورد.












 

به گزارش هفت چشمه به نقل از فارس، تمرين مشترک نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران و ارتش جمهوري خلق چين در محدوده آب هاي شرق تنگه هرمز تا درياي عمان چندي قبل برگزار شد.

در اين تمرين مشترک 700 نفر از کارکنان نيروي دريايي ارتش با ناوشکن‌هاي «الوند» و «البرز» و يک بالگرد و 700 نفر از کارکنان ناو گروه چيني حضور داشتند. در اين تمرين مشترک تبادل اطلاعات، عمليات نقل و انتقالات عمودي و نشست و برخاست بالگرد صورت گرفت.

به دنبال اين رويداد نشريه تخصصي نظامي «شفرد ميديا» چاپ انگليس در تحليلي  با توجه به تصاوير  ناوشکن الوند  و قياس آن‌ها با هم نوشت: ديدار ناوگان دريايي چين از ايران ارتقاء يکي از کشتي‌هاي جنگي جمهوري اسلامي را آشکار کرد.

به نوشته اين نشريه، ناوگان دريايي ارتش چين (PLAN) از تاريخ 15 تا 18 ژوئن  به مدت چهار روز در بندرعباس پهلو گرفت و رزمايش مشترکي را با ناوگان دريايي ارتش ايران (IRIN) در تنگه هرمز برگزار کرد.

بر اين اساس، تصاوير منتشر شده در رسانه‌هاي چيني و ايراني مشخص کرد که ناوشکن «الوند» يکي از کشتي‌هاي ايراني حاضر در اين رزمايش در کنار کشتي‌هاي چين بود  اما آنچه که به وضوح مشخص شد نصب «آنتن جديد» بر آن بود.

تحليل تصاوير ديگر از ناوشکن الوند در دوازده ماه گذشته آشکار کرد که يک آنتن جديد در سمت راست کشتي و در روي اتاق کنترل نصب شده و اين امر به طور محتمل درست قبل از حضور الوند در نوامبر سال 2016 در آفريقاي جنوبي صورت گرفته است.

اين آنتن استوانه‌اي شکل مجهز به قابليت‌هاي جنگ الکترونيک (ELINT) و جهت‌ياب (DF) است.  افزوده شدن يک حسگر الکترونيک بر ناو شکن ايران قابليت جديد را براي نيروي دريايي ارتش فراهم کرده است. اين در حالي است که ناوشکن الوند يکي از قديمي‌ترين کشتي‌هاي نيروي دريايي ايران است اما نشان داده با دسترسي به مکان‌هاي بيشتر و استقرارهاي معمول دريايي افزون‌تر يکي از سخت کارترين کشتي‌ها است.

شفرد ميديا در ادامه نوشت: شايد ناوشکن الوند از اين سو انتخاب شده تا با توجه به قابليت اطمينان دهي آن و پهلوگيري در آفريقاي جنوبي در اين رزمايش نشان دهد که ايران مي‌خواسته آنتن جديد را در وضعيت بزرگتر، پيچيده‌تر و شرايط درياي آزمايش کند.

در ادامه اين مطلب آمده است: حسگرهاي الکترونيکي نقش متمايزي را در شرايط دشوار منطقه‌اي چون خليج فارس ايفا مي‌کنند. توانايي رهگيري غير عامل، شناسايي و کشف امواج الکترونيک دشمن ناوگان ارتش ايران را تواناتر کرده و امکان جمع آوري اطلاعات گسترده از رقبا در ابعاد بيشتر را فراهم مي‌آورد.

شفرد ميديا در خاتمه نوشت با استقرار يک آنتن جنگ الکترونيک بر کشتي‌هايي چون ناوشکن الوند، ايران احتمالا کشتي هاي جديد مجهزتري خواهد ساخت.

ناوچه الوند نخستين ناوچه‌هاي کلاس «سام» نيروي دريايي ايران است که در سال 1967 ساخت شرکت انگليسي «ووسپر تورنيکرافت» است.

اين ناوچه به ندرت خارج از آب‌هاي ايران ديده شده بود تا اينکه در 22 فوريه سال 2011 با وارد شدن به آبراه سوئز و حرکت به سمت سوريه براي شرکت در يک رزمايش در آن کشور خبرساز شد زيرا  اين اولين بار پس از انقلاب اسلامي در ايران بود که کشتي‌هاي ايراني از اين مسير عبور مي‌کردند.

انتهاي پيام/م

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg