متاسفانه مشکل آب آشاميدني و کشاورزي و بيکاري در شهرستان اردل باعث رشد مهاجرت از اين شهرستان شده است.
به گزارش هفت چشمه، مهاجرت يکي ازپديدههايي است که با پيشرفت روزافزون شهرها شاهد آن هستيم، پديدهايي که در سالهاي اخير منجربه خالي شدن روستاها از سکنه شده و همين امر مشکلاتي را براي افرادي که در روستا ماندهاند ايجاد ميکند.
هفت چشمه در اين خصوص با فرماندار شهرستان اردل و بخشدار ميانکوه گفت وگويي صورت داده است که در زير ميخوانيد:
مهاجرت روستائيان با هدف استفاده از امکانات شهرهاي بزرگ

محمد نوذري فرماندار شهرستان اردل در اين خصوص گفت:متاسفانه به دليل بيکاري در بخش مرکزي و همچنين مهاجرت برخي شهروندان به شهرهاي ديگر براي پيشرفت علمي يا استفاده از امکانات بيشتر شهرهاي بزرگ شاهد مهاجرت از شهرستان هستيم.
نوذري افزود: امروزه روستاها و شهرهاي کوچک ما از امکاناتي همچون برق، راههاي ارتباطي، آب آشاميدني سالم و درمانگاه برخوردار هستند امادر بسياري موارد براي برخورداري از امکانات شهرهاي بزرگ دست به مهاجرت ميزنند، اما پس از مهاجرت در مييابند که نه تنها به اين امکانات دسترسي ندارند بلکه با مشکلات ديگري نيز مواجه شدهاند.
وي بيان کرد: شهرستان اردل با توجه به اينکه يکي از قطب هاي کشاورزي و گردشگري در استان و کشور مي باشد بايد با برنامه ريزي صحيح و ساماندهي آن از اين پتانسيل در جهت رشد و بهبود وضعيت اقتصادي و اشتغال جوانان شهرستان استفاده کنيم .

بيکاري و کمبود آب شرب و کشاورزي علت اصلي مهاجرت در ميانکوه
امام داد شهبازي بخشدار ميانکوه از توابع شهرستان اردل علت اصلي مهاجرت شهروندان از مناطق ميانکوه به شهرهاي ديگر را بيکاري و مشکل آب آشاميدني و کشاورزي مطرح کرد و افزود:سالهاست که اين منطقه با اين مشکل روبه روست که با استفاده از آب ذخيره سد کارون 4 مي توان مشکل آب کشاورزي را حل کرد و زمينه اشتغال را براي جوانان اين منطقه ايجاد کرد .
شهبازي با بيان اينکه از سال 75 تا 95 حدود 6 هزار نفر از جمعيت بخش ميانکوه، کاهش پيدا کرده است، گفت: مشکلاتي که در سالهاي اخير در بحث آب کشاورزي اين منطقه به وجود آمد باعث شد تا نرخ بيکاري در بخش ميانکوه افزايش پيدا کند و بسياري از مردم مهاجرت کنند.
وي بيان کرد: بيکاري يکي از مهمترين مشکلات جامعه است که باعث رشد مهاجرت از اين شهرستان شده است و بهترين راهکار براي جلوگيري از مهاجرت روستائيان به شهرهاي بزرگ توسعه کشاورزي و دامپروي روستا ها و ايجاد برخي کارگاه سنتي مثل قالي بافي و گليم بافي با تسهيلات دولتي است.
انتهاي پيام/570ه