کد مطلب: 172588
به مناسبت ايام گراميداشت دهه فجر
اکيپ‌هاي پزشکي و بهداشتي به مناطق محروم اردل اعزام مي‌شوند
تاریخ انتشار : 1396/11/02
نمایش : 1323
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردل از اعزام اکيپ‌هاي پزشکي و بهداشتي به مناطق محروم اين شهرستان به مناسبت دهه فجر خبر داد.

اسماعيل اميدي سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردل در حاشيه  دومين جلسه کميته سلامت و درمان ستاد گراميداشت دهه فجر شهرستان اردل که با حضور دکتر عابدي رئيس بيمارستان  امام رضا(ع)شهرستان اردل و ساير اعضاي کميته در  دفتر مديريت شبکه برگزار شد در گفت و گو با خبر نگار هفت چشمه اظهار داشت:به مناسبت ايام گراميداشت دهه فجر، گروه پزشکي به منظور ارائه خدمات بهداشتي و درماني از سوي شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردل به مناطق محروم شهرستان  اعزام مي شود.

اميدي با بيان اينکه اکيپ پزشکي و بهداشتي شهرستان اردل در مناسبت هاي مختلف نسبت به اقدام گروه هاي بهداشتي به مناطق محروم اقدام کرده است افزود: بر اين اساس اين اکيپها در ايام مبارک فجر امسال نيز  کليه خدمات بهداشتي درماني خود را به صورت رايگان در روستاهاي دور افتاده انجام خواهند داد.

وي اظهار کرد: خدمت به محرومان به عنوان نشان افتخاري است که مسئولان بايد آن را سر لوحه کار خود قرار دهند زيرا محرومان و روستائيان در واقع مهمترين قشر جامعه از نظر آسيب پذيري محسوب مي شوند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردل با بيان اينکه امام خميني (ره ) انقلاب اسلامي را انقلاب مستضعفان خواندند، اظهار کرد: صاحبان اصلي انقلاب مردم و محرومان هستند وخدمت به آنان نيز از اصلي ترين وظايف انقلاب و انقلابيون محسوب مي شود.

انتهاي پيام/570ه
 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg