وزير راه و شهرسازي گفت: روستاهايي که به صورت مکرر رانش زمين دارند، بايد کوچ داده شوند و اگر اين امر در شوراي برنامهريزي استان مصوب شود، توان مصوب شدن آن در وزارتخانه موجود است.
به گزارش
هفت چشمه به نقل از
جهانبين نيوز؛ محمد اسلامي، وزير راه و شهرسازي، 20 فروردينماه در سفر به چهارمحال و بختياري در ديدار با نماينده ولي فقيه در استان گفت: بعد ازگذشت بيش از يک دهه خشکسالي در رحمت نزولات الهي بر روي ما باز شد و الحمدالله ما امروز شاهديم که تالاب هاي ما پر آب و سد هاي ما سر ريز کنن اگر چه بارش اين نزولات آسماني خسارات زيادي را در بر داشت و تعدادي از هموطنان خود را در اين حوادث از دست داديم و با آن ها نيز هم درد هستيم .
اسلامي افزود: حضور بنده در اين استان به دستور رئيس جمهور محترم مي باشد و با تعامل و مشارکت هماهنگ و يکپارچه از اين بحران عبور مي کنيم و اين بحران ها را به فرصت و اين فرصتها را به سازندگي و پيشرفت تبدبل خواهيم کرد
اسلامي با بيان اينکه در ايام بارندگي تمام استانها لحظه به لحظه رصد شدند، گفت: همزمان ما در 24 استان و 231 شهرستان و 269 شهر و بيش از پنج هزار روستا درگير سيل بوديم و تا کنون ما اين گستردگيه حوادث غير مترقبه را نداشته ايم.
وي ادامه داد: البته هواشناسي پيشبيني و اطلاعيه و اخطاريه لازم را صادر کرد که با درايت استانداران تصميمات مديريتي و پيشگيرانه مطلوبي اعمال شد.
وزير راه و شهرسازي تاکيد کرد: زيبايي انقلاب اسلامي با هم بودن زير يک پرچم و دغدغه مشترک داشتن براي مردم و پيشرفت است.
وي اضافه کرد: اولويت دولت در بحث سيلابها، جبران خسارات وارد شده به مردم است که بخشي توسط کمکهاي بلاعوض و بخشي از طريق تسهيلات ارزان قيمت داراي يارانه از سوي دولت پرداخت خواهد شد.
اسلامي تصريح کرد: در استانهايي که بنياد مسکن و جهاد کشاورزي خسارات را جمعبندي کرده باشند تکليف روشن است و منابع آن پيشبيني شده است.
وي اضافه کرد: جبران خسارت در زيرساختها در جلسه بعدي دولت جمعبندي خواهد شد و اقداماتي نيز صورت گرفته است.
اسلامي بيان کرد: تکليف تمام دستگاههاي خدماترسان و به ويژه راه و شهرسازي اين است که راهها و پلها را باز نگه دارد تا عبور و مرورر مردم ايمن بوده و مسدود نباشد.
وي گفت: وزارت راه و شهرسازي حدود 14 هزار نفر از راهداران که شامل پيمانکاران بخش خصوصي نيز ميشود با بيش از 10 هزار دستگاه ماشينآلات در ايام نوروز بکار گرفت.
اسلامي اظهار کرد: نکته مهم اين است که عواملي مانند ساخت و ساز در حريم و بستر رودخانه که موجب خسارت در سيل ميشود، يکبار براي هميشه خاتمه داده شود و اين به ستاد مديريت بحران مربوط است که دولت نيز به اين امر اهتمام دارد.
وزير راه و شهرسازي تاکيد کرد: روستاهايي که به صورت مکرر رانش زمين دارند، بايد کوچ داده شوند و در مکاني با ذائقه و فرهنگ خودشان، مساکني براي آنان احداث شود و اگر اين امر در شوراي برنامهريزي استان مصوب شود، توان مصوب شدن آن در وزارتخانه موجود است.
شايان ذکر است: وزير راه و شهرسازي از شب گذشته با حضور در چهارمحال و بختياري از مناطق سيلزده استان بازديد کرد تا گزارش آخرين وضعيت استان را به رئيس جمهور ارائه دهد.
انتهاي پيام/1028ج