حمله به مقر تروريست ها در اربيل در حالي انجام شد که دلالان نفتي رژيم صهيونيستي مستقر در اقليم کردستان به واسطه پشتيباني هاي اطلاعاتي و دلار هاي نفتي، عمليات هاي تروريستي در خاک ايران را پشتيباني مي کنند.
به گزارش هفت چشمه به نقل از شبکه اطلاع رساني راه دانا؛ عمليات تروريستي عاملان سرويس هاي جاسوسي موساد و MI6 در کرمان و شهادت جمع زيادي از هموطنانمان در گلزار شهداي اين شهر، مسئله اي بود که نه تنها دل ملت ايران را جريحه دار کرد، بلکه به منزله اقدامي عليه امنيت کشور و تجاوز بر مرزهاي ايران قلمداد شد، موضوعي که براي حفظ و تاکيد بر اقتدار جمهوري اسلامي ايران، نيازمند واکنش سريع و پاسخ در خور به عاملان و آمران اين اقدام تروريستي بود.
از اين رو جمهوري اسلامي ايران در جريان عمليات پهپادي و موشکي عليه مواضع تروريست ها در چند نقطه از منطقه نشان داد که هرگونه تجاوز به مرزهاي اين کشور پاسخي پشيمان کننده به دنبال خواهد داشت. پاسخي که مي تواند با يک سلسله عمليات هاي اطلاعاتي، زمينه هلاکت و حذف عاملان موساد در نقاط مختلف منطقه را به دنبال داشته باشد به طوري که حمله عليه مقر تروريست ها در اقليم کردستان، «پيشرو ديزايي»، دلال ساکن اقليم که با رژيم غاصب و آمريکا ارتباط ويژه اي داشته و بخشي از هزينه هاي عمليات هاي تروريستي عليه ايران را تامين مي کرده است را به هلاکت رساند.
اقليم کردستان حياط خلوت تروريست ها و جريانات معاند
نکته قابل توجه، اما اينجاست که چرا ترويست ها و سرويس هاي اطلاعاتي، اقليم کردستان عراق را به عنوان حياط خلوت خود انتخاب کرده و در آنجا حاشيه امني براي اقدامات و برنامه هاي تروريستي خود فراهم کردند.
پس از سقوط رژيم بعث عراق در سال ۲۰۰۳ ميلادي، به نوعي خودمختاري مطلق در شمال عراق شکل گرفت تا محلي براي حضور نيروهاي آمريکايي و اسرائيلي در نزديکي مرزهاي جمهوري اسلامي ايران باشد اين امر مقدمه اي شد تا به بهانه خودمختاري اقليم کردستان، گروهک هاي تروريستي تجزيه طلب، نيز در مناطقي همچون اربيل و سليمانيه حاشيه امني پيدا کنند و رهبران اقليم در اوج بي توجهي به مسائل امنيتي به سمت سياست هاي آمريکا و اسرائيل متمايل شوند.
وجود گروه هاي تروريستي در اقليم و نزديکي آن با مرزهاي کشورمان، بستري براي انجام عمليات هاي تروريستي در ايران شد از اين رو بارها و بارها مقامات کشورمان چه در قالب رايزني هاي ديپلماتيک و چه در قالب رايزني هاي نظامي بر لزوم توافقنامه امنيتي بين ايران و عراق تاکيد کردند تا از اين طريق امنيت در مرزهاي دو کشور محقق شود.
جمهوري اسلامي ايران بارها بر وجود گروهک هاي تروريستي و تجريه طلب و همچنين پايگاه هاي جاسوسي آمريکا و اسرائيل هشدار داد و در نهايت يک توافقنامه امنيتي ميان ايران و عراق به امضا رسيد تا پايگاههاي ضدانقلاب در نزديکي مرزهاي مشترک دو طرف برچيده شوند، اما مقامات اقليم شمال عراق نسبت به اجراي اين توافق متعهد نشدند.
حالا، اما حمله به مقر تروريست ها در اربيل در حالي انجام شده است که دلالان نفتي رژيم صهيونيستي براي انتقال سوخت و انرژي به سرزمين هاي اشغالي در اقليم کردستان مستقر هستند که به واسطه پشتيباني هاي اطلاعاتي و هزينه دلار هاي نفتي، عمليات هاي تروريستي را در خاک ايران، طراحي و پشتيباني مي کنند.
علاوه بر نقش اقليم در پشتيباني عملياتي از ترورها در خاک ايران همچون ترور شهيد فخري زاده و صياد خدايي، نقش اقليم در برگزاري جلسات ميان گروهک هاي مختلف ضد انقلاب نيز خود يکي از عوامل ايجاد ناامني در نزديکي مرزهاي کشورمان است موضوعي که بارها نسبت به آن هم به مقامات عراقي و هم به مقامات اقليم کردستان هشدار داده شده بود.
کردستان عراق پايگاه دشمنان مشترک ايران و عراق
محمد حسن آصفري، نماينده مردم اراک در مجلس نيز در اين باره در گفتگو با خبرنگار راه دانا، با اشاره به اينکه مقامات کردستان عراق نبايد نوع دوستي جمهوري اسلامي ايران در دوران حضور رژيم بعث، جنگ تحميلي و حمله داعشي هاي تکفيري را فراموش مي کردند، گفت: متاسفانه شاهديم که بخش هايي از کردستان عراق پايگاه دشمنان مشترک ايران و عراق شده است، موساد و عوامل جاسوسي اسرائيل و گروهک هاي تجزيه طلب امروز کردستان را براي خود محلي امن در نظر گرفتند در حالي که انتظار داشتيم قبل از اينکه جمهوري اسلامي ايران عليه اين پايگاه ها وارد عمل شود مقامات کردستان خود نسبت به برچيدن اين پايگاه ها اقدام مي کردند.
او اين را هم گفت که نه تنها در کردستان عراق، بلکه هر جايي از هر نقطه تهديدي عليه مرزهاي و امنيت ايران وجود داشته باشد، ما حق بازدارندگي داريم همانطور که اجازه نمي دهيم گروه هاي تروريستي مخالف عراق در مرزهاي کشورمان فعاليت داشته باشند، اجازه فعاليت گروه هاي تروريستي در عليه کشورمان را نيز در خاک کشورهاي همسايه قبول نمي کنيم.