کد مطلب: 367062
نماينده ولي فقيه در سپاه حضرت‌ قمر‌بني‌هاشم(ع):
بي‌دقتي در اطلاع‌رساني زمينه‌ساز فتنه مي‌شود
تاریخ انتشار : 1404/05/22 18:56:00
نمایش : 10
نماينده ولي فقيه در سپاه حضرت‌ قمر‌بني‌هاشم(ع) گفت: بي‌دقتي در اطلاع‌رساني مي‌تواند زمينه‌ساز فتنه و آسيب‌هاي جدي شود.
به گزارش پايگاه خبري هفت چشمه به نقل از خبرنگار گروه سياسي پايگاه خبري تحليلي«جهانبين نيوز»، حجت‌الاسلام والمسلمين محمدرضا محمدي شامگاه سه‌شنبه در مراسم تجليل از خبرنگاران با دعا براي سلامتي حضرت بقيه‌الله الاعظم (عج) و تعجيل در فرج ايشان، بر اهميت توسل به امام زمان (عج) تأکيد کرد و گفت: دعا و ارتباط قلبي با امام عصر (عج) و ولي فقيه، مايه قوت روحي و بصيرت در مسير انقلاب اسلامي است.

محمدي به تبيين ابعاد جهاد تبيين پرداخت و اظهار داشت: جهاد تبيين در سه سطح قابل تعريف است؛ جهاد اکبر يعني مبارزه دروني و اصلاح نفس، جهاد اصغر به معناي نبرد نظامي، و جهاد کبير که همان تبيين و تبليغ اسلام و قرآن در برابر جبهه کفر و باطل است.

وي با اشاره به شرايط حساس امروز، جهاد کبير را مهم‌ترين وظيفه نيروهاي انقلابي دانست و افزود: اين نوع جهاد بايد در صدر اولويت‌ها قرار گيرد و با اخلاص، صداقت و امانت‌داري دنبال شود.

مسئول دفتر نمايندگي ولي فقيه در سپاه چهارمحال و بختياري با هشدار نسبت به غفلت در انعکاس صحيح مطالب و اطلاعات، گفت: بي‌دقتي در اطلاع‌رساني مي‌تواند زمينه‌ساز فتنه و آسيب‌هاي جدي شود؛ لذا بايد در انتقال اخبار، صداقت و امانت‌داري رعايت گردد.

وي همچنين خطاب به فعالان رسانه‌اي و فرهنگي، بر لزوم مطالبه‌گريمسئولانه تأکيد کرد و گفت: در نقد عملکرد مسئولان بايد ادب، احترام و انصاف رعايت شود و در عين حال، حق‌گويي و تذکر نيز فراموش نشود.

انتهاي خبر/۱۰۲۰ج
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg